Opplev hele Norge

En av utfordringene ved virkelig å bruke turismemulighetene Norge har, er størrelsen på landet. Dette fører til at det kan koste en god del penger dersom du ønsker å flytte deg mye rundt. Med det finnes muligheter man kan benytte seg av for å gjøre dette så billig som mulig, samtidig som man slipper å haike eller være gratispassasjer.

Norge Rundt-billetten

Dersom man har planer om virkelig å legge avstander bak seg kan man benytte seg av Norge Rundt-billetten som flyselskapet Widerøe tilbyr. Med denne kan man fly så mye man vil og hvor man vil innad i Norge i to uker for 4590 kroner. Man kan også gå for en billigere versjon dersom man bare reiser innad i en sone. Widerøe har delt landet inn i to soner, og om man bare vil reise innad i disse sonene vil det koste 3390 for den samme perioden. Om man velger å benytte seg av dette tilbudet gjelder det altså å reise så mye som mulig slik at man får flest mulig opplevelser ut av pengene.

Minipris hos NSB

En ting som faktisk ikke er dyrt i Norge sammenlignet med andre land er å ta tog over lengre avstander. Dersom man klarer å planlegge deler av reisen sin ganske god tid på forhånd kan man få mange meget rimelige billetter med NSB gjennom deres minipris. På denne måten kan man reise gjennom store deler av landet for bare noen få hundrelapper, og man vil dermed ha mer penger å bruke på destinasjonen dit man reiser. Komforten på norske tog er også ganske god, og dette er dermed en komfortabel måte å reise på, samtidig som man har tilgang til svært mange stopp. Dekningen av lokale jernbanestasjoner er nemlig ganske god i Norge.

Med båt langs kysten

Det Norge er mest kjent for internasjonalt når det gjelder reisemål er definitivt kystlinjen vår. Dersom du velger å reise med Hurtigruta kan du oppleve å få se hele denne. Hurtigruten er internasjonalt anerkjent som en av verdens aller vakreste båtreiser. På samme måte er toglinjen mellom Oslo og Bergen regnet som en av verdens aller vakreste togreiser, så om du tar toget fra Oslo til Bergen og Hurtigruten fra Bergen og nordover har du nok vært på en av verdens aller mest naturskjønne reiser.