Bruk telefonen din på ferie!

Det er ingenting som er bedre enn å være på en ordentlig god ferie, men hvordan kan du gjøre denne ferien best mulig? Det skal du få svar på i denne artikkelen, så her er det bare å lese videre.

 

Les anmeldelser før du drar

Hvis det er et sted du ikke har vært før, anbefaler vi deg å lese anmeldelser om stedet. Dette gjør at du kan finne perler som du bør besøke og ikke minst steder du bør unngå. Det vi anbefaler deg er at du lager et kart på mobilen din, der du plotter inn alle stedene du har lyst til å dra.

Det som også er lurt er å skaffe seg et deksel til iPhone 11, som du kan bruke på ferie. Enten du velger et som har plass til kredittkortene (alltid lurt å bruke på ferie) dine, eller et som har plass til enda mer. Du kan jo også velge et deksel som har batteri i seg, slik at telefonen din kan vare hele dagen. Har du planer om å reise et sted der du skal ligge på stranden hele dagen, kan vi anbefale deg å skaffe deg et vanntett deksel.

Kos deg

Det er viktig at mobilen ikke får al fokus under ferien din, men det å bruke telefonen din på en nyttig måte kan absolutt gjøre at du får en ekstra god ferieopplevelse. Vi anbefaler deg å bruke telefonen med måte, men beskytt den fra både vind og vær.

Det å ha tingene på stell er absolutt viktig når man er på ferie, man vil jo ikke dra ut uten å ha med seg alt man trenger. Du kan derfor også bruke mobilen din til å lage en fast pakkeliste til alle feriene dine, slik at du vet hva du glemte forrige gang du var på ferie. En mobil kan brukes til alt!