Lei ut hjemmet mens du reiser!

Det er fantastisk å reise, men la oss ikke stikke under en stol at det er kostbart. Med å leie ut hjemmet ditt samtidig som du reiser vil du tjene penger. I tillegg til det slipper hjemmet ditt å stå helt tomt perioden du er ute på tur.

 

Det blir stadig mer vanlig å leie ut hjemmet på plattformer som Airbnb og lignende. Alle som eier bolig har muligheten til å gjøre dette, med mindre andre regler er gjeldende.

Med å ta nytte av at flere og flere foretrekker å leie boliger fremfor hotell når de reiser kan du tjene på det. Måten du gjør det på er at du lister boligen din på Airbnb eller lignende plattformer, og gjør den tilgjengelig for utleie når du selv skal reise. Med moderne låser og dørhåndtak kan innsjekken foregå selv om du ikke er hjemme.

For at reisende skal oppdage og bli fristet av å leie fra deg er det viktig med bra bilder, og en fristende, men ærlig tekstbeskrivelse. Hvis noe av informasjonen du oppgir ikke stemmer vil du få dårlig tilbakemelding, noe som gjør at det kan bli vanskelig å leie ut i fremtiden.

Å kunne tilby små ekstra ting, som for eksempel balkong, badekar, eller rett og slett Ladeboks for el-biler, hvis du har det, kan gjøre at flere blir fristet. Hvis den som skal leie fra deg har el-bil, vil du nesten momentant utkonkurrere konkurrentene dine med å tilby ladeboks.

De aller fleste som leier ut boligen er fornøyde med prosessen, og fortsetter stadig å leie ut. For i tillegg til å være en kilde til inntekt, vil du også få noen som er i hjemmet når du selv ikke er det.

Det er ingen tvil om at det er en veldig fin ting å ha muligheten til å leie ut boligen sin. En rekke fordeler kommer med det. Etter boligen er oppført på plattformen du ønsker å bruke er det meste av jobben gjort, da de aller fleste reisende er flinke til å rydde og vaske etter seg selv.

Med å legge ut bra bilder av boligen din, samtidig som du er høflig og kanskje kan tilby en ekstra gode eller to, er det ingen grunn til at utleie prosessen ikke skulle bli en suksess.