Klar for hotellferie?

De siste årene har det blitt veldig populært å bo i leilighet når man er ute på reise. Likevel er det få ting som slår en hotellferie. Her er noen ting du bør gjøre før ferien, slik at alt er perfekt når du sjekker inn på drømmehotellet.

 

Bruk tid på å finne riktig hotell

 

Å bruke tid på å finne riktig hotell er en god investering. På denne måten er du sikker på at du ender opp på et hotell som gir deg drømmeferien, men også at du ikke betaler mer enn du må. Det finnes mange fantastiske hotell i både Norge og utlandet. I Oslo er Amerikalinjen siste skrik, og gir ekte luksusfølelse – selv om det koster noen kroner mer enn et “vanlig” hotell.

Pakk riktig

Å pakke riktig er viktig når man skal på hotellferie. Det kan være lurt å lage en pakkeliste til ferien: og sjekke værmeldingen på forhånd – slik at man kun pakker det man trenger. Hotellene byr som regel på alt fra håndklær og hårføner, til shampoo og body lotion. Hvis du er usikker, kan du sende en e-post til hotellet i forkant. Har du spesielle ønsker, som for eksempel en yogamatte, kan du også spørre hotellet om dette. Er det et hotell som koster litt, vil de som regel fikse slike ting for deg – uten at det koster deg noe ekstra.

Få sommersveisen

Uansett kjønn, det å føle seg fresh er viktig når man skal på ferie.

For gutta, eller såkalte gents eller gentlemen, kan en god barbering være en god idé før ferien starter. Man kan be om en hårklipp i samme slengen, så har man også sommersveisen på plass. Det er selvsagt også fulgt mulig å gjøre dette hjemme, men da er det viktig å ha de riktige produktene.

For jentene, er dette ofte en annen form for barbering som skal til. Nemlig barbering av legger, bikinilinje og underarmer. De siste årene har det også blitt mer og mer populært å vokse disse områdene. Men én ting er sikkert, man føler seg bedre ved badebassenget hvis man har sommertrimmet kroppen først.

Sjekk området rundt hotellet

Selv hvor fint hotell du bor på, vil du nok ønske å forlate det i løpet av ferien. Det kan være fordi du ønsker å spise på restaurant, shoppe, eller sjekke ut en turistattraksjon. Av den grunn lønner det seg å gjøre litt research på forhånd, og å sjekke ut området rundt hotellet. Hvis du ikke har tid til dette, kan du også spørre de som jobber i resepsjonen – de kjenner området godt, og har ofte gode tips å komme med. Så ikke vær redd for å spørre!