Ferie med barna

Barnefamilier med et hektisk program året rundt vet å verdsette den delen av året tilegnet ferie og avslapning. Endelig kan skuldrene senkes ned og du kan ha en litt mer avslappet holdning til hverdagen. når starter skoleferien? Som regel har de fleste ønsker om hvor de ønsker å tilbringe ferien, og det er flere steder som står på de flestes ønskeliste. I Vestlandets hovedstad Bergen har du har flere konsepter hoteller å velge mellom, og et flytende hotell med Hurtigruten som tuter fra Bergen helt opp til Kirkenes. Ønsker dere å oppleve landet på vinterstid finner dere her gode hoteller nært tilknyttet de største alpine anlegg og storslagen nordisk natur.

Tett på storbyliv og vakker norsk natur

Endelig er det snart ferie og familien skal ut på reise. Utstyr og bagasje skal pakkes ned, og alt skal på stell før reisen. Mangler dere utstyr til barna i ferien finner dere både klær og leker fra Lekmer.no til barna. Det er alltid lurt å være godt forberedt, spesielt når man skal på familietur. Selv om det er kjekt med mobil teknologi ønsker de fleste familier å være sosial på den gamle måten i ferien. Det er ferie, og sammenlignet med hverdagen er det viktig å tilbringe tid sammen og skape gode minner for livet. På Vestlandets hovedstad Bergen finner dere flere sentrale hoteller i det populære bryggeområdet. Bo i Hanseatenes gamle lokaler, og vær tett på både natur og storbyliv året rundt. Dere bor midt i shoppingmekka, og når dere ønsker det; ta Fløybanen opp til vakker norsk natur året rundt. Ønsker dere en alpint ferie velg resortet på Voss med hele 3 barneområder! Dere får en stor lekeplass for store og små rett utenfor hotellvinduet.

 

Ferie for alle!

Det er altså mulig å være tett på aktiviteter for både store og små i ferien. Med hoteller der hvor alt skjer går dere ikke glipp av noe gjennom ferien. Barna får fylt sine sanser med lek og spenning, og de voksne kan bli med på moroa. Uansett hvor turen går har dere adgang til flere hoteller med forskjellige konsepter. En nasjon med så stor respekt for egen natur og kultur, har gitt oss en god mulighet til å bli med på opplevelser høyt og lavt. Bo i historiske lokaler i kjøpmannbyen Bergen. Flere lokaler her har blitt restaurert for hotellbransjen, og med storslagen kultur og natur rett utenfor er dere sikret en flott ferie. Frister sjøveien litt mer har dere gode gamle Hurtigruten som har tilbydd sine reisende unike opplevelser siden år 1925. Har dere et stramt budsjett året rundt vet nasjonen også hvordan de skal ta vare på dere. Røde Kors har tilbudet Ferie for alle, hvor barnefamilier med svak økonomi får muligheten til å reise på ferie.