Bilinnredning for enhver

Flere viktige yrker som rørlegger, elektrikere, snekkere, vedlikehold, mekaniker, flisleggere og flere har behov for gode arbeidsbiler som kan innredes for deres behov. Arbeidsbil kan fort bli dyrt så det er viktig å ha smarte løsninger med bilinnredning, ekstra utstyr til sikring, og for å frakte stiger og utstyr på biltaket. Mange ting skal tenkes på og fungere godt. Samtidig er det flott hvis fars fiske hobby kan ha litt plass i bilen for viktige stressfrie turer til kjære fiskevann.

Bilutrusting som tilpasses

Enten det er øyhoppingen på Sunnmøres sagaomsnuste fiskeplasser eller på et av mange flotte fiskevann i Norge. Med Work System er det flotte løsninger som enkelt kan sikres i arbeidsbilen. Med hyller, opphengt utstyr, innvendig kledning og gulv-sikring sørger for god utnyttelse av plassen. Bekledning av øvrig vegg, tak og gulv hjelper å bevare bilen for slitasjer, småbulk, skliing og mer. Av og til må bilen kunne utføre mange funksjoner og helst ikke bare være arbeidsbil. Ekstra flott er det at skuffer og hyller holder alt organisert og ryddig. Noe som hjelper når mor og far tar med fiskestang og farter til gode stunder rundt et vann og fanger fisken.

Småferie, fiskelykke og Work System

Små-ferier, helgeturer og dagsturer trenger ikke være kompliserte. Med en smart bruk av Work Systems produkter i arbeidsbilen er det fullt mulig med en liten soveplass bak i bilen samt enkel frysebag for mat og drikke. Turer som dette er ikke for å sove, men for enkel overnatting mens fisking pågår for fullt. Landet vårt har mange muligheter for slike fisketurer og gleder som gir kos og flotte stunder sammen. Far og barn tur er populært, og litt koselig familietid betyr ikke at det må koste tusenvis av kroner. God og smart innredning med Work System er flott hjelp her. Barn elsker spontan moro som dette og overnatting i bilen på fiske, vel, det kan ikke bli bedre enn dette.

Hjelp og smarte produkter

Se for deg mørk kveldshimmel med stjerner, bål og grilling av nyfisket fisk? Stille fiskevann og bilen godt og riktig utstyrt som hemmelig soveplass for de små koselige stundene. Dette er hva flott Work Systems gjør. Travle dager med arbeid, topp funksjonalitet av ypperlige innredning bak i arbeidsbilen, og alt sikkert og trygt. Ja, det er flott når bilen kan brukes til små fornøyelser ved siden av. Med flotte produkter hos Work System er det ikke vanskelig å skape det perfekte for bilens interiør.

Ledende leverandør av bilinnredning?

Målet for Work System er å bli ledende leverandøren av bilutrustning i Europa. Utvalget er fenomenalt, og har rikelige løsninger og kombinasjoner av innredning av bilen. Enten det er mer arbeidslys, hylleseksjoner, takfester, beskyttelse, lastsikring og flott styling som også er funksjonell er bare noe du finner hos Work System.

Leave a Reply

mts_moneyflow